top of page
Moln-1.png
Hopp-o.png

Under utmaningsperioden (2-12 maj) kan ni kryssa av alla hopp i en Hopp-o-meter som ni enkelt skriver ut i A3-format nedan. Ta med den ut på rasten och börja hoppa! 50 hopp är ett kryss på Hopp-o-metern, börja i botten och fyll i från vänster till höger.

För att utmaningen ska gå att följa rapporterar du som ansvarig vuxen in hoppen till oss här på hopprepsskoj.se. Antingen rapporterar du in klassvis/gruppvis eller för en hel skola. Roligast för alla att följa är om du gör det varje dag! Du rapporterar alltid den sammanlagda summan, för varje dag så plussar du på hopp. Exempelvis, ni hoppar 2000 hopp på tisdag och 1700 hopp på onsdag - då skriver du in 3700 vid onsdagens rapportering.


*Ladda ner en Hopp-o-meter och skriv ut i A3 -format (rekommenderat)

Pil.png
Moln.png
Mås-2.png

Tävla tillsammans med Skol- eller träningskompisarna!

Hopp-o-metern är inte bara framtagen för att barnen själva ska hoppa, utan även för att ta sig an utmaningarna som Hopprepsskoj bidrar med tillsammans! 

Hoppa tillsammans med vänner eller i ert eget tempo. Enkelrep t.ex ger en möjligheten att skapa många nya trick och kombinationer oavsett nivå.

Bild6.png
Phone-Mockup.png
Mås.png
Mås-2.png

Utmana resten av Sverige!

På Instagram publicerar vi under 2-12 maj övningar för att utmana varandra runtom i Sverige. Följ länken för att hitta oss, eller sök efter Svensk Gymnastik. Och glöm inte att använda #hopprepsskoj

bottom of page