Moln-1.png
Hopp-o.png

Här kan ni ladda ner er egen Hopp-o-meter, gratis. Det är ett enkelt verktyg framtaget för att följa och motivera barnen att hoppa mer! För ålder 6-8 år är 50 hopp alternativt 5 minuters hoppning ett kryss i en ruta. För ålder 9 och uppåt innebär 100 hopp alternativt 5 minuters hoppning, ett kryss i en ruta. Målet är förstås att fylla hela Hopp-o-metern!

*Ladda ner Hopp-o-meter och skriv ut i A3 -format (rekommenderat)

Startar 8/5/2023
Pil.png
Moln.png
Mås-2.png

Tävla tillsammans med klass- eller träningskompisarna!

Hopp-o-metern är inte bara framtagen för att barnen själva ska hoppa, utan även för ta sig an utmaningarna som Hopprepsskoj bidrar med tillsammans! 

Hoppa tillsammans med vänner eller i ert eget tempo. Enkelrep t.ex ger en möjligheten att skapa många nya trick och kombinationer oavsett nivå.

Bild6.png
Bild11.png

Vinn ett besök av Sveriges främsta inom hopprep till er skola

Alla skolor som anmäler sig till utmaningen deltar i en utlottning om ett besök av Sveriges främsta elit inom hopprep! De visar sina tricks och berättar om uppladdningen inför EM i hopprep som går av stapeln i Slovakien 2022. Tillsammans med eleverna på skolan sätter de ihop ett shownummer, kul va?!

Phone-Mockup.png
Mås.png
Mås-2.png

Utmana resten av Sverige!

På Instagram publicerar vi under 2-20 maj övningar för att utmana varandra runtom i Sverige. Följ länken för att hitta oss, eller sök efter Svensk Gymnastik.