Mås-2.png
Anmälan

Anmäl din klass eller förening till årets spänstigaste utmaning! Anmälan är helt gratis och utan några förpliktelser. Mellan datumen 2:a maj och 20:e maj, genomför barn i skolor och föreningar över hela landet utmaningen Hopprepsskoj. Det enda du behöver göra är att rapportera in alla hopp ni gör i klassen/laget/skolan på resultat-sidan. Vi hoppas på en rekordhög hoppsiffra!!

De 300 första skolorna som anmälde sig fick ett gratis paket med hopprep skickat till sin skola! Tyvärr är gratis-paketen nu slut, men du kan välja i din anmälan om du vill köpa ett eller flera rabatterade klasspaket (450 kr + frakt), innehållande 10 enkelrep och 1 dubbelrep.

Mås.png
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Tack för din anmälan! Du är nu med i Hopprepsskojs utmaning den 2:a-20:e maj 2022. Har du valt att beställa hoppreps-kit kommer ett separat mail med mer leveransinfo inom kort.

Pil.png
Moln-1.png
Moln.png
Bildram.png
Hopp-o.png

Hopp-o-meter är vårt alldeles eget verktyg för att kunna följa resan till flest hopp i Sverige. Den är framtagen med motivation och lek i fokus. Barnen kan själva, på ett enkelt sätt, bocka av sina hopp. För de som har svårt att hoppa, blir tid istället en parameter för att sätta i kryss i hopp-o-metern. 

Hopp-o-metern laddas ner kostnadsfritt och skrivs ut i A3-format.

Spåret.png

Uppvärmning

En hel skolgård av lekar, framträdanden och övningar att bli utmanade av. Här får ni en massa bra tips på övningar med enkelrep och dubbelrep!

Bild1.png